Flugmedel

Visste ni att det är karens på de flesta Flugmedel? Och det hänger på ryttarens ansvasr att ta reda på vilket. Det innebär att om du t.e.x använder Ultra shield så får inte hästen slaktas som livsmedelproduktion. Allt detta står i Ridsports senaste nummer.

Jag tycker detta är oerhört dåligt att man inte fått information om detta tidigare , och att det inte är tydligare varningar. Det är samma sak med Aloe vera. Deras produkter har oftast kring 96 timmars karens och då kan du få ett positivt dopingtest på en tävling om du inte håller karens tiden. Det är helt sjukt att vi inte får veta mer om detta utan att de läger allt ansvar på att sitta och läsa den lilla finstilta texten på förpackningarna -.-'


Kommentarer
Postat av: Anonym

Dåligt tycker jag inte att det är. Det brukar stå tydligt på framsidan av förpackningen om det INTE är någon karens till t.ex. tävlingar. Om det inte står att det inte är karens så är det väl ganska självklart att man måste läsa på baksidan. Man får liksom inte glömma att man inte har en aning om vad som är i flaskan och vad det är för vätska man sprutar på sina hästar. Men klart jag kan hålla med dig lite om detta. Det vore ju lättare om det stod lite tydligare.. :)

2011-07-09 @ 19:11:19
URL: http://lissans.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0