Blogg

Hejhej, Nu under skoldagarna blir det inte lika mycket och lika långa inlägg längre då jag pluggar ;) det kan också ta några dagar mellan varje uppdatering. men så äre. Iallafall ska jag förhoppningsvis ut och rida älsklingen idag :P

trött

Hallojsan.
Idag har jag ridit Wendy,Tor och Flugan plus att det kom en ny häst. jao. Är trött så orkar inte skriva jättelångt inlägg idag, så vi får höras sen!

VÅR

Soliga morgon då. Jaaaao. Anna van på melodifestivalen igår, bättre än salem al fakir iaf. Hejade såklart på eric^^
Ska åka och rida med Veronica idag så jag skriver mer ikväll ^^


kväller

Ska se melodifestivalen nu. Har oxå ringt Veronica och bestämt tid att rida i morgon sen ska vi rida Tor och vi får se om jag kan få låna någon snäll pålle :)

SOLEN ÄR FRAMME!

Godmorgon, nu ska jag snart till stallet och rida mina pållar, sedan ska jag väl hitta å något kul. vi hörs pussar

Goddag

Godddaggger!
nu har jag varit i stallet och ridit Flugan. superbra fast han var lite varm i ena benet men det går nog över snart. Sen sprängde shettisarna sin hage och sedan ponnyhagen så vi ha jagat hästar hela eftermiddagen.
Sen hade jag fått post, både min ryttarlicens och bankkort hade kommit ^^ mysigt. I allafall så ska jag ut och rida båda pållarna imorgon. tänkte rida Flugan först och sen Tor och på Söndag ska jag eventuellt rida med Veronica.

Vet ni vad mer jag gjort idag då?
Jo jag har varit och sett ursöta hundar i åkersberga .

Nu ska jag spela lite på min stad och sen underhålla mej själv lite mera(A)


En bild jag gjorde och fotade hemma hos emmi i sommras^^

Flugan

Till alla med egen häst!
Gör du inte detta så kommer din häst skada sig inom 7 dagar.

Namn: King´s firefly
Född:
1999
Ras: Irländsk import
Kön: Valack
Mankhöjd: 148.0
Ursprung: Irland
Färg: Brun
Tecken: vita strumpor bak och bruten bläs.
Hoppresultat: L:B lokalt med mig
Dessyrresultat: L:C
Annan tävlingsgren:
Gymkhana? Vi van! :'D
Högst hoppat hinder: 135 oxer
Mål i år: Placera L:B kanske börja med regionallt
Ägare: Jag
Hur länge har du ägt hästen: Juni -07
Hur är den i dressyren:
Lite svår , men riktigt fin när man gör rätt
Hur är den i hoppning: pigg
Hur är den att rida ut på: snel^^
Hur är den på tävling: Luuuggn
Vart köpte du den:
Ekerö
Vad kunde hästen då: Mycket!


Glömde uppdatera?

glömde uppdatera igår kväll tror jag. iallafall red jag Tor , det gick jätte bra och vid typ tolv ska jag ta bussen till åkersberga och sen åka o rida hade jag tänkt. hinner förhoppningsvis med båda, annars blire bara Flugan som får gå. Menmen, nu ska jag kolla lite tv^^ eller så fort fanny lämnat huset, och idag är det begravning för Anders. Jag kan inte komma dit såå....

By the way så ska jag kolla till min stad på facebook, joooiiiinnna!


suger på rubriker

Godkväll. nejnu ska jag börja ha bilder mer på bloggen. dock inte så nya bilder förren mobilen e tbx. Så ni får le ändå! Nu ska jag snart till stallet och rida Tor, tror att Flugan får vila idag. Sen ska jag planera morgondagen och fixa lite mer. kom ihåg att kommentera :D
Är det för korta inlägg?


Råsa<3

goddag

Goddag, är i skolan nu har typ tre timarsrast men börjar klockan kvart i tre igen och slutar fyra. seegt menmen, iallafall ska jag rida flugan idag igen. och förhoppningsvis Tor.
Nu ska jag kolla lite bussar o sen ha engelska....
Besök mera :*

goddag

Goddag, är i skolan nu har typ tre timarsrast men börjar klockan kvart i tre igen och slutar fyra. seegt menmen, iallafall ska jag rida flugan idag igen. och förhoppningsvis Tor.
Nu ska jag kolla lite bussar o sen ha engelska....
Besök mera :*

GRATISGODIS SPAM AGAIN!

Jag ska tipsa dej om VÄRLDENS bästa hemsida. Det är helt gratis, och man samlar godis genom helt gratis erbjudande och är med i tävlingar samt besöker olika hemsidor. Du får också Lördagsgodis varje Lördag vilket är toppen. När du fått elva godisar så kan du beställa hem så får du det utan att betala ett öre så plums ner i brevlådan :D jättebra!

 

Dagens låt(A)

här får ni dagens låt, njut och lyssna . den ÄGER




Hallloooojjj i kvällsljuset !

Godkväll, just nu har det vart väldigt dålig uppdatering. det får vi ändra på, iallafall så är min mobil på lagning. CP. det betyder inga nya bilder/musik.....

Idag red jag älsklingsfluga på travbanan . Samanlagt ungefär 8 kilometer i trav varav kort galopp och satans vad det tog. därefter red jag tor på vägen. gulliggt. I morgon ska jag rida Flugan och Tor igen och på Fredag ska jag eventuellt rida Flugan på travbanan igen.
I allafall så får ni en bild från hopplektionen förra tisdagen , han är asfin där :') Freja har fotat :')


dressyrträning!

dressyrträning idag med Flugan. Gick jättebra :') Han lyssnade jättefint det ända som är att då jag inte tränat på länge har jag börjat med lite konstiga saker. men det tränar vi bort! Iallafall så har jag ont i alla muskler i min kropp. Red Tor idag oxå, gick bra de me!  imorrn äre skola D: bläää, sen stallet och konditionsträna(A) nu jevlar ska han få bättre kondis.
Pusspåer

hallllllllllluuuuj

Tjolahopp bloggen. Nu har jag varit ute på en morgonritt på Tor sen var jag och mamma förbi macken o käkade innan vi lunchade pållarna. Nu ska jag till stallet igen och Rida dressyrlektion på Flugan. bilder kommer ikväll
pussar

Ers höghet!

Godkväll mina damer och herrar. Nu har jag nattat pållarna. Red Flugis idag, gick bra! Kaos i stalelt dock men de e sånt man får ta. Nu väntar jag på maten, potatisgratäng och något kött. MUMS! Inga bilder idag tyvärr. Menmen nu ska jag äta och kolla på melodifestivalen så jag kan inte skriva ett längre inlägg idag. men jag lovar jag skriver imorgon :P

förresten säg till om ni vill bli länkade så länkar jag, men då vill jag bli länkade hos er oxå!

Soligadag!

Hej, det är ju sol te :D ska rida Fluga och kanske Tor, ellerr så får Tor vila så rider jag honom imorgon. får se. Iallafall så har jag bokat ridhuset i morgon kväll så då ska jag rida dressyr, jag vet dressyr. men just nu är min pålle så fin att det är sjukt kul att rida honom.
I allafall, nu ska ni få en video . Jag har gjort den själv, om Flugan och jag ÄLSKAR låten!


Heej

Halluj, Nu har jag ridit tre pållar då. Först Tor, gick sketa bra och Sedan Flugan runt sjön. Skoja inte att den hästen är värd sjukt mycket nu(A) Han var lite dryg i början. men sedan gick han som en jävla klocka. i form och trampa under sig, TILL OCH MED I GALOPPEN! så nu ska jag boka ridhus o träna :D
Sen red jag Wendy då, jag säger bara ingen kommentar.
I allafall så har Madonna kommit tillbaka så jag och mimmi borstade henne ordentligt, skönt för henne!
Så nu får vi se vad mer som händer.
Bilder kommer nu på sötfluga, och mina andra två änglar (A)
Pussipuss!


sötfluga^^


älskus.


<3


Tor


Wendy

hääääääj

hejhejhej igen!
Nu ska jag snart nanna kudde^^
Ska försöka planera upp tävlingssäsongen så ni får nog ett schema snart ;)
puss på er!

Godkväll!

hejsan. Nu har jag konditionstränat Flugan till roo o tbx ( ca 8 km ) Sen red jag Tor till skogen och tbx, det gick toppen med båda och Flugan bråkade inte en enda gång. Sen på hemvägen körde vi fast i enviken efter att vi varit förbi Maria med blommor. Great så de vart o ringa Mattias så han fick komma o dra upp oss ;) nu ska jag kolla tv
pusshej!

godmorgon allemans

godmorgon. Nu är det snöstorm ute, alltid lika kul. Iallafall red jag Flugis i hagen igår. ASdjup snö så bara skritt o sedan red jag Tor runt sjön, gick väl bra. Idag hade jag tänkt försöka konditionsträna min pålle, kanske på vägen elelr travbanan. Sedan ska jag väl rida Tor också i guess. Jaja skriver ikväll hoppas jag.

uppdatering igen!

Oj uppdatering igen?
Ja , hoppträning igår gick super. Han var skittaggad mysigt, men nu ska vi konditionsträna i mängder så vi får lite kondition. förhoppningsvis blire rimbo den 4 april , L:C, L:B eller kanske L:C och clear round. har inte bestämt mig.
Iallafall ska jag rida Tor o Fluga idag, mysigt. bilder kommer också på hoppträningen när jag får dem från freja. nu ska jag faktiskt bli bättre på att blogga och så. Måste fixa en ny design, någon som är bra på sådant?
Pushej leverpastej.
Ni får iallafall lite andra bilder :)






Älskling låt detta år bli det bästa?


Jag vet att det inte är långt kvar tills du lämnar oss, men den sista tiden ska jag göra till din bästa. NÅGONSIN<3

Godkväll

i morgon äre hoppträning med sötnöten :D weey

RSS 2.0